Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 350 + avg

The Big Big Band presenterer “A Touch of Christmas 2015” m/Jannike Kruse m.fl

Storband

The Big Big Band er et prosjektband bestående ca 40 musikere, både amatører og proffer, som spiller svingende låter i alle sjangre for utvidet storband og sangsolister.

Du vil få høre fengende låter tidligere lansert av Frank Sinatra, Michael Bublé, Paul Simon, Bruce Springsteen med flere.

Jannike Kruse Jåtog kjenner vi alle som en svært dyktig sanger, skuespiller og musikalartist. Hun har sunget med utallige storband, og endelig får vi gleden av å ha henne med oss på Cosmopolite.

Ole Guldvog er vår mest brukte vokalist, og han har sunget alt fra Bach til Tom Waits og Sinatra. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og har siden den gang boltret seg i de fleste sjangre.

Sindre Gjærum Hansen kjenner du kanskje fra The Voice hvor han briljerte med sin herlige soul- og storbandsound. Vi er heldige i å kunne ha med Sindre på våre konserter.

Camilla Sørensen er et talent vi oppdaget for noen år siden, og hun imponerer mer og mer med en fantastisk moden og allsidig stemme og intenst foredrag.

Andrine Svendsen er et ungt talent som imponerte oss i sangtalentiaden til The Big Big Band i vår og har sagt ja til å være med oss på Cosmopolite.

Følg bandet på www.thebigbigband.no og
Facebook

Foto av Jannike: Jeanette Landfald Bækkevold.