Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:30
Konsertstart:19:00
Billetter: 200 + avg

Solidaritetskonsert

Storband, show

SheBop BigBand inviterer til Solidaritetskonsert på kvinnedagen 8. Mars! Kvinnestorbandet har lang tradisjon med å arrangere konsert på kvinnedagen, men satser i år stort og arrangerer en solidaritetskonsert for Fagforbundets SOS-barneby i Huambo, Angola.

Overskuddet av konserten går i sin helhet til lokalsamfunnsprogrammet, for spesielt å hedre de mange storesøster- og bestemorstyrte familiene som lever i Huambo.

Konserten ledes av konferansier Hannah Wozene Kvam fra Queendom. Hennes flotte utstråling og varme tilstedeværelse vil garantert skape god stemning fra første stund.

Gjestesolist er ingen ringere enn Reidun Sæther, mest kjent fra finalen i Stjernekamp 2014! Denne jenta fra Skedsmo omtales ofte med superlativer som "souldronning" eller "nattens dronning". Med sitt enorme stemmeomfang, formidlingsevne og musikalske bredde har hun i flere år trollbundet sitt publikum.

Konserten vi også ha innslag av dans. Jammin 'Crew er en norsk dansegruppe bestående av seks glade jammers. Deres dansestil er en blanding av afro-karibiske stiler og hip hop, hvor målet er å spre glede og samhold gjennom den kraftige magiske dans.

Og siste men ikke minst; SheBop Big Band med sin faste vokalist Ingrid Thomassen som, med trøkk og sjarm, covrer populærmusikken og shower med soulmusikken.

  • SheBop Big Band
  • Reidun Sæther
  • Jammin’ Crew

Vis solidaritet, bry deg! Gå ikke glipp av denne konserten! Vi lover høy underholdningsfaktor

Velkommen!