Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:30
Konsertstart:19:00
Billetter: 150/95 + avg

FolkeLarm

FolkeLarm på Cosmopolite! 20 artister og ensembler, plateprisen Norwegian Folk Awards, og mye mye mer: I år avvikles den 5 utgaven av FolkeLarm ved Cosmoplite og Kulturslottet Soria Moria på Torshov, fra torsdag 17 til lørdag 19 september!

19:00 Folkelarmprisen (Norwegian Folk Music Awards) - Cosmopolite
20:45 Marie Forr Klåpbakken Trio – Belleville
21:30 Frigg - Cosmopolite
21:45 Gro Marie Svidal – Belleville
22:30 Torgeir Vassvik – Belleville
23:45 Seven Winds – Belleville
23:00 Den Store Norske Gitarkvartett – Cosmopolite
00:00 Hedningarna – Cosmopolite

Interessen for folkemusikk er økende, og FolkeLarm-aktuelle artister som f eks Frikar og Valkyrien Allstars har bidratt til å fornye folkemusikkens rolle I populær- så vel som samtidskulturen. Samtidig har vi et fantastisk, virituost folkemusikkfelt med en mindre offentlig slagside. FolkeLarms mulighet for å se under radaren, gjør at vi kan vise det aller beste fra et vidt definert folkemusikkfelt i Norge! I tillegg henter vi inn et utvalg kvalitetsartister fra de øvrige nordiske landene. FolkeLarm har også en omfattende konferansedel, og er en viktig møteplass for norsk og utenlandsk musikkbransje.

At vi har inngått et lovende samarbeid med Cosmopolite, Torshovteatret og de øvrige scenene ved Soria Moria, gjør at vi kan legge en ny, sosial dimensjon til vår allerede etablerte ide om å la et bredt, musikkinteressert publikum møte tradisjonell og nyskapende folkemusikk!

I tillegg har FolkeLarm en rekke tilstøtende prosjekter, som utgivelse av en samle-CD med årets artister, og ikke minst utdeling av plateprisen Norwegian Folk Music Awards.

Les mer om FolkeLarm på: www.folkelarm.no, eller besøk oss på www.myspace.com/folkelarm