Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 250/250 + avg

"TITI"- The Senegambian Mbalakh Diva

En ung og talentfull sangerinne ble oppdaget i 2003 av Youssou Ndour da han var på konsertturné i Guinea Konakry. Siden har JOLOLI, Youssou Ndour Produksjonsbyrå fulgt med Titi hele veien. En suksessrik karriere startet lovende allerede etter sin første album ”KUNE AK LILLE YENGËL” (Kjærlighet).

TITI er blitt Nr 1 i den Senegalesiske Mbalakh hits og kom enda sterkere i bane med sin siste Album ”Amul Nu Malene Beuguewoul” (som glad jeg er i dere). Siden er det blitt bare turné etter turné i Sør og Vest Europa og USA.

Titi henter sine inspirasjoner fra lokale kjente sjanger i Senegal som hun mikser med låter fra Karibiske øyene. Hun komponerer og skriver egne låter.

Blant det europeiske publikumet er Titi fortsatt en uhørt talentrike sangerinne. Selv om hennes turnéer i Frankrike, Italie og Spania kjennetegnes av fulle saler og utsolgte billetter før konsert dag, er det stor sett den immigrerende befolkning fra Senegal og Gambia som fyller salene først.

Titi kommer for første gange til Oslo og eksklusivt i Norge for hele Skandinavia.

Fordi Titi’s konserter drar både første generasjon innvandrere men også norske fødte barn med innvandrer foreldre.
For at alle skal dele den unike opplevelse med Titi arrangerer vi 2 konserter på rad:
1 - livekonsert lørdag 03.oktober.2009, aldersgrense 18 år
2 - familiekonsert søndag 04. Oktober 2009. Fri alder/ salg av mat

Har du lyst å høre på divaen Titi er en link til siste albumet: http://www.afromix.org/html/musique/artistes/titi/index.en.html#disco

Arrangør: Samspill i samarbeid med Matendo og Cosmopolite