Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 225/225 + avg

Ikke bare Gisle Børge Styve Trio

Gisle Børge Styve er kjent for mange fra blant annet ”Beat for Beat” på NRK. Gisle Børge fremstår som en vokalist som har et utrolig register og mangfold, i tillegg til å være en inspirerende og genial pianist! Han har med seg Per Willy Aaserud på trompet og Helge Harstad på bass.


Gjennom flere år har Gisle Børge Styve Trio utviklet et svært underholdende, velklingende, humoristisk og vakkert musikalsk utrykk der samspillgleden står i sentrum. Trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. Nå skal Gisle Børge Styve Trio gjøre en konsert sammen med et 60-mannsorkester; RJ (Romsås Janitsjar) 18. oktober på Cosmopolite i Oslo.

RJ (Romsås Janitsjar) er blant de største orkestrene i Oslo. Orkesteret holder et høyt musikalsk nivå og vektlegger å gi publikum en musikalsk opplevelse. Gjennom 30 år har vi opparbeidet oss en status som ett av Oslos kulturelle flaggskip. Orkesteret består av musikere fra hele stor-Oslo. RJ har lang tradisjon i å arrangere store konserter med ulike artister og sangere, musikere og dansere.

Vi ønsker å befeste vår posisjon oss som et av Norges beste underholdningsorkester og søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere. Vi skal videreutvikle og ta vår musikkgenre videre ved samarbeid med både utenlandske og norske profesjonelle musikere og sangere. I dette er nyskaping og kreativitet stikkord. RJ ønsker å krysse og bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler og –genre.

Siden høsten 2001 har vi hatt den store gleden av å dirigeres av Bjørn Morten Kjærnes.

Se også våre nettsider: www.romsas-janitsjar.no