Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:30
Billetter: 250/200 + avg

Sierra Maestra

En av Cubas aller fremste son/salsa orkester kommer for andre gang til Norge. Det er 30 år siden orkesteret først startet - og det lover derfor til en uforglemmelig aften med nydelig dansbar salsa/son fra øya der det hele startet.

Det spesielle med Sierra Maestra er at de ikke har latt seg affektere av nyere trender og den mer bråkete timba stilen som Cubansk salsa har tatt de siste 15 årene. Med Sierra Maestra kommer den melodiøse og dynamiske son musikken til sitt rette.

Gruppen promoterer sitt siste album "SON - soul of a nation" som fikk beste kritiker fra Daily Telegraph ,Songlines, The Independent, New York Times, The Guardian og andre. Det fikk også forrige plata: "RUMBERO SOY"

Kom og vær med på en uforglemmelig danseaften - men også for de som har lyst til å digge de søte og melodiøse toner og rytmer fra en epoke som var og som forblir.

Alejandro Suárez Galarraga - perk, vokal Yelfris Valdes Espinosa - trompet, vokal Jesús Bello Díaz - gitar, vokal Emilio Ramos Batista - tres Eduardo Himely Pino - el. bass, band leder Luis Barzaga Sosa - claves, vokal Alberto Virgilio Valdés Decalo - maracas, vokal Eduardo Rico Menéndez - congas, bongo Carlos Puisseaux Mansfarroll - guiro, vokal.

www.myspace.com/sierramaestra

DJ MOJITO spiller før og etter konserten.