Aldersgrense: 18
Dørene åpner:22:30
Konsertstart:23:00
Billetter: 0 ink. avg

Oslo Kulturnatt Afterparty: DJ Stig Paa

World, DJ

Stig Paa er fra og bor i Bergen, han har samlet og spilt skiver siden 90-tallet. Han driver idag Bergen Soul Klubb i Bergen sammen med Eivind Olsvik og spiller sammen med Espen Horne på Jassbox. Av klubber har han snurret vinylplater for kokende dansegulv på Landmark, KOK, Jassbox, Ingensteds, Vaskeriet, Café Opera, Lysverket og Chagall samt skapt godstemning på mindre pøbber og kaféer som VIC'en, Legal, Hem, Bien, No Stress, Kaféen, Folk og Røvere og ymse gatefester og dansejams. Av festivaler har han spilt plater under Festspillene i Bergen og Nattjazz i Bergen, bl.a. oppvarming for Seun Kuti & Egypt 80 (NIG). I tillegg er han 1/3 av DJ Crewet Rap & Samples som utelukkende spiller feita rap og
digge beats/samples.

Stig er kjent for å spille rå og usminket afrofunk men mikser også inn andre sjangere som soul, reggae og annen afro-amerikansk musikk.

Stig driver i tillegg til dette Digelen som fungerer som en arrangør for fester og eventer. Når Stig ikke spiller skiver jobber han for Fargespill med integrering eller inkludering via dans og musikk som han selv liker å kalle det.