Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:15
Konsertstart:20:30
Billetter: 250/200 ink. avg

Dolatmand - Nystrøm - Groven Holmboe

Mester Dolatmand, Rolf Erik Nystrøm og Kristin Groven Holmboe fant hverandre musikalsk i Tadsjikistan i vår. Fortsettelsen på dette sjangeroverskridende og eksperimentelle musikalske møtet avslutter årets Rumifestival. Dolatmand og Nystrøm er de to første som kobler fjellmusikken falak med improvisert saxofon.

Nystrøm og Dolatmand trollbandt publikum i Tadsjikistan da de spilte der i mai i år. Denne gangen tar de med seg sopran Kristin Groven Holmboe.

Kvelden byr på overraskelser. Dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne!

---

EN FESTIVAL INSPIRERT AV VERDENSPOETEN RUMI OG HANS FILOSOFISKE OG MUSIKALSKE ARV.


I mer enn 800 år har fortellere, forskere, musikere og poeter latt seg inspirere av Rumi. Da han døde i 1273 kom representanter fra alle kjente religioner for å hylle ham. Det sies om Rumi at han likte å invitere til fest, og at hver fest inneholdt underholdning – både poesi, dans, musikk og diskusjon. Rumifestivalen er laget i denne ånd, og i år inviterer vi til unike konserter, forestillinger og seminar på Cosmopolite på Torshov. I år ser vi også nærmere på Snorre Sturlason som levde samtidig med Rumi.

Kunstnerisk leder for Rumifestivalen er Amir Mirzai. Festivalen arrangeres av Albatrass. Rumifestivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og UD. Gjennom Vennskap Nord-Sør deltar Rumifestivalen i en vennskapsgruppe med den tverrfaglige kulturgruppen Diba i Tadjsikistan.

Få inngang til alle forestillinger, konserter og seminaret: Festivalpass kun kr 400,- trykk her!

www.rumi.no