Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 120/70 ink. avg

No Spaghetti Edition

SIDSEL ENDRESEN SOLO
CHRISTIAN WALLUMRØD SOLO
HUNTSVILLE
SILENT BLOCK (Fr) (på Cosmopolite)

En festival for ny samtidsjazz med et program som burde åpne nye ører. Med Sidsel Endresen, Christian Wallumrød, Huntsville og franske Silent Block på programmet, bør familebesøk og kjøttkakemiddager gjøres unna på formiddagen, og kvelden vies No Spaghetti Edition.

No Spaghetti Edition Festival er en omreisende musikkfetival. I 2004 var de i Barcelona, i 2005 i Buenos Aires og i 2006 er de i Oslo og Stavanger. Prosjektensemblet No Spaghetti Edition inviterer med seg musikere fra fjern og nær til en intens festivalweekend - hvert år i nye byer. I år arrangeres festivalen både i Oslo og Stavanger. For fullstendig program for både Stavanger og Oslo se www.nospaghettiedition.com

Osloprogrammet:
Sidsel Endresen
Sidsel Endresen er en av våre mest markante vokalister, og er for tiden aktuell med CDen "SOLO" på labelen SOFA. På "SOLO" og på disse konsertene kan du høre Endresen i et renskåret soloformat - med stemmen som eneste instrument.
Sidsel Endresen - vokal | Stig Henriksen - lyd

Christian Wallumrød
At Christian er en magiker på piano, vet mange. Dersom du har hørt plata Merriwinkel (med Sidsel Endresen og Helge Sten) og den nyeste CDen til Close Erase, har du skjønt at han kan trylle bak synthene også. På denne festivalen gir han en av få solokonserter på synther!
Christian Wallumrød - synther | Stig Henriksen - lyd

Huntsville
Det nye bandet Huntsville har akkurat gitt ut debutalbumet "for the middle class" på Rune Grammofon. De hevder de spiller "hypnotiserende yoga-køntri". Hva enn det måtte innebære, bør du sørge for å få det med deg!
Huntsville er Ivar Grydeland (gitar, banjo, pedal steel gitar, radio), Tonny Kluften (kontrabass, trommemaskin) & Ingar Zach (skarptrommer, srutibokser, tablamaskin, sarangiboks, perkusjon)

Silent Block (Cosmopolite)
Silent Block er et firehodet monster som er en slags krysning mellom Reodor Felgen, Petter Smart og Serafin. Med sine oppfinnsomme hjemmelagede instrumenter og sin massive musikk, er de uforglemmelige både for ører og øyne.
Silent Block er: Xavier Charles (vibrerende høyttalere og div.), Jérôme Jeanmart (trommer, mekaniske rytmebokser, stemme mm), Frédéric le Junter (hjemmelagede instrumenter, stemme) &
Stéphane Levigneront (lyddesign)