Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 150/100 ink. avg

Storbandsøndag: Follo Big Band

Follo Big Band ble stiftet i 1990 og består av 18 dyktige amatører - og semi-profesjonelle i alderen 20 til 60 år. Ved at det er stor spredning i alder og kjønn samt en mange fine oppdrag og opplevelser, gjør at Follo Big Band har et unikt miljø - noe som merkes godt på våre opptredener.

Follo Big Band er sterkt etterspurt til dansejobber for store og små firmaer, og legger stor vekt på å spille variert dansemusikk som passer både for unge og eldre. De siste årene har Follo Big Band også markert seg som et solid konsert-storband.

I november 1997 utga Follo Big Band sin første CD: ” Big Band Dancing - Vol.1” som fikk en motagelse vi er meget godt fornøyd med. I 1998 kom etterfølgeren, ”Big Band Dancing - Vol.2”.Big Band Dancing henvender seg til de som ønsker å danse/lytte til skikkelig storbandswing med trøkk. Gjestesolister på siste CD innspilling er blant annet jazzlegenden Bobby Shew (USA), James Morrison (AUS) og ikke minst Mariann Aas Hansen. Mariann Aas Hansen startet sin sangkarriere i Follo Big Band.

Erik Johannessen er ny musikalsk leder i Follo Big Band. Erik er utdannet jazz-trombonist ved Jazzlinja i Trondheim og ved universitetet i Oslo. Han har tidligere ledet blant annet Kjellerbandet, Sintefstorbandet og Orkdal storband. I tillegg så spiller han i Jaga Jazzist, Norske Store, Trondheim Jazzorkester og Loud Jazzband.

- Tekst: Follo Big Band -